Mer om stress – denne gang fra USA

Kjære PEPdeltakere, kunder, kollegaer og venner.

Denne gangen har vi sikret oss en bloggtekst fra våre amerikanske kollegaer i PEPww USA & Mexico, Lynn and Bary Sherman. De har mange års erfaring fra å ha arbeidet med PEP-programmet i USA og Mexico. Vi spurte hvordan forholdene er «over there» og vi fikk dette tilbakespillet:

 Vi leste nylig en artikkel i LA Times som nevner to studier som omhandler spørsmålet om stress i arbeidslivet. En studie var ved Yale University som fant at 29% av sivile arbeidere følte seg “ganske mye eller svært stresset på jobb.” Den andre studien var av familier og Work Institute som fant at 26% av sivile arbeidere var “ofte eller svært ofte utbrent eller stresset av sitt arbeid. “Det er skremmende å tenke på at 25% av en organisasjon opplever dette nivået av stress på en gitt dag.

I arbeidet med våre kunder i løpet av de siste årene har vi sett en oppsiktsvekkende økning i antall mennesker som forteller oss at de er “stresset” eller ” utbrent ” på grunn av de overveldende krav jobben stiller til dem. En leder av en organisasjon ba oss om å metaforisk sørge for at en av hans stab “ikke hoppe ut av et vindu.”

Stress ikke bare hemmer folks evne til å fullføre sitt arbeid. Det påvirker også deres privatliv og tjenester de leverer sine kunder / klienter.
Organisasjoner vil ha nytte av å få på plass et kontinuerlig arbeid for stadig å finne nye måter å “redusere” stress nivået på hos sine ansatte. Profesjonell ferdighetstrening er et av de beste investeringene en organisasjon kan gjøre for å hjelpe sine folk med å få arbeidet gjort med høyest nivå av kvalitet og med minst mulig stress. Vi tror at det vi gjør globalt (PEP ® Programmer) er en grunnleggende pilar for å arbeide effektivt og med minst mulig stress.Disse ferdighetene undervises det i ved Center for Creative Leadership, samt opplæring på mestringforretningsreise kommunikasjon .
Den Stress Mess er reell, men kan reduseres betraktelig ved organisasjoner som har en proaktiv tilnærming til å sikre at medlemmer av staber har mestret den kompetansen som trengs for å arbeide med topp evne og lavt stressnivå

Med dette ønsker vi alle våre blogg-lesere en stressredusernde vår.

Tilbake til hjemmesiden: pep.no                                         Johan Chr. Holst

 

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>