PEPww forespurt om leveranser til Shell internationalt

Vi i PEPworldwide Norge er stolte av å bli invitert til en prekvalifisering for leveranser av vårt program for personlig effektivitet PEP – Gjør det nå! til Shell internasjonalt. Vi er representert i over 30 land verden over.

Videre er vi svært stolte over å kunne legge frem dokumenterte resultater som viser at 113 deltakere fra forskjellige lokasjoner har oppnådd en gjennomsnitlig gevinst i tid på hele 1,82 timer pr dag eller 9,2 timer pr. uke.

Ved denne anledning ønsker vi å fremheve de av våre rådgivere som har jobbet med Shell i Norge: Hanne Kristine Lyssand i Stavanger, Torill Neset og Frede Jakhelln i Trondheim. Disse tre rådgiverene har til sammen over 20 års erfaring med å hjelpe ansatte på alle nivåer til å få en bedre arbeidssituasjon. Vi gratulerer dem med dette svært gode resultatet så langt og ønsker dem lykke til med prekvalifiseringen.

Tilbake til hjemmesiden: pep.no                       Johan Chr. Holst

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>